Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в якійсь теплій країні в легкому одязі. Зірка з'явилася на огляд публіки в дивному темному комбінезоні, поверх якого накинула джинсову безрукавку, на її ногах масивні білі кросівки. Волосся артистки розпущене, на її очах темні окуляри, вона тримається руками за голову.

У підписі до фотографії Світлана Лобода урочисто привітала чоловіків з 23 лютого. Очевидно, що її привітання було адресовано російським "захисникам", адже в Україні це "свято" не відзначають. "Беруся за голову від думки, що світом могли б правити жінки. Дорогі чоловіки, як же добре, що ви у нас є! Бережіть себе. Нам без вас ніяк, любимо. Зі святом, сильна половина людства", - написала Лобода в підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фолловери почали активно обговорювати нове фото Лободи. Багатьом її знімки, що сподобалися, і вони засипають зірку компліментами, але є й ті, хто не оцінив фото артистки. "Така стильна", "Світлана, як завжди на стилі", "Шикарна! Дякую за привітання!", "Світ був би набагато благородніше, спокійніше і розумніше, якби їм правили жінки", "Якби світом правили жінки, світ був би гарніше, чистіше і безпечніше", "Який жахливий підпис", "Божевільна", "Хороша зараз мода - без заморочок", "Така жесть, а гроші то є таке вдягати", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.