Знаменитого режисера Георгія Данелію ввели у штучну кому в московській клініці. Про це повідомила його дружина Галина Данелія, в неділю, 24 лютого.

"Лікарі ввели його в медичну кому. Зараз проводять обстеження, стежать за станом", – сказала вона.

Раніше повідомлялося, що кінорежисер і народний артист СРСР Георгій Данелія знаходиться в реанімації. Причиною госпіталізації стало запалення легенів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто зазначити, що Георгій Данелія народився 25 серпня 1930 року в Тбілісі. Зняв фільми "Я крокую по Москві", "Афоня", "Міміно", "Осінній марафон", "Кін-дза-дза!" і "Настя" (1993). Його називають великим радянським режисером. У 2016 році Георгій Данелія розповів про серйозну хворобу.

Варто нагадати, що 88-річний сценарист давно страждає емфіземою легень. Хвороба не відступає протягом тривалого часу. Враховуючи анамнез, лікарі наполягли на негайній госпіталізації, оскільки почули скарги на труднощі з диханням. У режисера діагностували пневмотракс (скупчення повітря в плевральної порожнини, яке викликає задишку і хворобливі відчуття при диханні, а також загрожує колапсом легені).

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відомого режисера госпіталізували зі страшним діагнозом: лікарі роблять все можливе. Як стало відомо, пізно ввечері в суботу, 23 лютого, кінематографіста госпіталізували в одну з клінік Москви.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Світлана Лобода, яка проміняла Україну на життя і виступ в країні-агресора, зробила несподіваний вчинок, причому безпосередньо під час прямого ефіру. Вона давно бере участь у зйомках російського шоу "Голос.Діти" і в одному з недавніх ефірів раптово заговорила українською мовою. Шанувальники відразу ж припустили, що співачка занудьгувала по батьківщині.

Також "Знай.uа" писав, що Роман Скрипін, який не так давно взяв скандальне інтерв'ю з учасниць дуету ANNA MARIA, опублікував на сторінці в соціальній мережі свою думку щодо того, що відбувається в рамках проведення національного відбору на Євробачення 2019, чим обурив його ведучого.