Російський співак Сергій Лазарєв опублікував спільне фото з українською співачкою Ані Лорак, яка зараз живе і працює в Росії і тим самим знову підігрів плітки про роман.

Відповідне фото з'явилося на офіційній сторінці Сергія Лазарєва в Instagram.

На фотографії, яка з'явилася в записі Сергія Лазарєва, він позує в обнімку з Ані Лорак. І ці обійми зовсім не схожі на дружні. Схоже, зіркова пара вирішила більше не приховувати романтичні стосунки, особливо на тлі інформації розлучення Кароліни з чоловіком-изменщиком Муратом.

На фотографії Лазарєв стоїть поруч з Лорак і обіймає її за талію. Однак фанати звернули увагу на неоднозначну підпис артиста, яка може свідчити про можливий роман.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На знімку артисти позують, мабуть, в холі готелю. Лазарєв постав на фото в синіх джинсах і теплому жовтому светрі. Ані Лорак притискається до співака в сірих джинсах і бежевій в'язаному светрі, її волосся розпущене, а на обличчі акуратний макіяж і легка посмішка. Треба сказати, що Сергій Лазарєв гарненько заінтригував шанувальників цим фото і підписом до нього.

"Нарешті побачилися ненадовго між своїми гастрольними турами... ❤❤ @anilorak мені мало!!!", - написав Лазарєв.

Це ж фото на своїй сторінці опублікувала і Лорак. Цим знімком артисти підлили масла у вогонь чуток про роман. Фолловери не залишили без уваги таку незвичайну фотографію і почали активно її обговорювати. Багато почали вітати артистів і пророкувати їм світле майбутнє.

Нагадаємо, Лорак з'явилася в компанії невідомих чоловіків. Лорак у прозорому спокусливій плаття постала перед тисячами людей.

Як повідомляв Знай. ua, Лазарєв закрутив роман з Лорак перед поїздкою на Євробачення 2019. Тонка помста Мурату.

Знай. ua писав, що Ані Лорак показала, що коїться у неї в гримерці. Артистка показала відео з гримерки і виходу на сцену.