Про долю популярних виконавців дев'яностих розповіли в проекті "Українські сенсації".

Продюсер Олександр Ягольник, Віктор Павлік, Оля Гречко з популярного ще не так давно гурту “Фантом-2”, співачка Каріна Плай, артист Левко Дурко - усі вони стояли у витоків сучасної української естради.

Каріна Плай

Віктор Павлік

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олександр Ягольник

Журналісти проекту “Українські сенсації” поспілкувались із зірками українського шоубізу 90-х про ціну успіху, а також про те, як створювався потужний механізм під назвою "великий український шоу-бізнес". Крім того, дізнались, як склалась доля тих популярних виконавців, які зникли з великої сцени багато років тому.


Нагадаємо, знамениту актрису екстрено госпіталізували із гострим інфарктом. У Росії екстрено госпіталізували знамениту актрису. Народну актрису РРФСР Лідію Федосєєву-Шукшину екстрено госпіталізували в реанімацію московської лікарні з діагнозом гострий інфаркт.

За даними джерела, зараз актриса знаходиться в реанімації лікарі борються за її життя. Відзначається, що 80-річній артистці у неділю ввечері стало погано, вона поскаржилася на болі в грудях.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Світлана Лобода, яка проміняла Україну на життя і виступ в країні-агресора, зробила несподіваний вчинок, причому безпосередньо під час прямого ефіру. Вона давно бере участь у зйомках російського шоу "Голос.Діти" і в одному з недавніх ефірів раптово заговорила українською мовою. Шанувальники відразу ж припустили, що співачка занудьгувала по батьківщині.

Також "Знай.uа" писав, що MARUV шокувала секретними пунктами договору по Євробаченню: за неузгоджений шпагат - штраф 2 мільйони гривень. Спочатку Анна Корсун (справжнє ім'я співачки) прокоментувала той факт, що у неї "хочуть відібрати перемогу".

Переможниця нацвідбору на Євробачення 2019, українська співачка MARUV, на своїй сторінці в Instagram розкрила секретні пункти договору, що вона як учасник від України має підписати з Громадським мовником (НОТУ).