Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська частенько ділиться з фолловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Зараз Камінська перебуває на відпочинку та тішить прихильників фото у купальниках.

Так Слава опублікувала на своїй сторінці у соцмережі фото, де розкритикувала власну фігуру.

"Як би мені не хотілося бути стрункою , але я люблю їжу. Фото в купальнику - це не моє в нинішній поїздці. Прес у мене завжди був стабільний)))) тому поки тільки так, для галочки", - підписала фото співачка.

Шанувальники не підтримали думку виконавиці й високо оцінили фігуру Слави.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Нормальна середньостатистична фігура. Трохи засмаги і все супер. Ви ж на відпочинку а не на зйомках журналу playboy", "В якому місці Ви не струнка дівчина? Не бачу", "Прекрасна фігура, навіщо собі в чомусь відмовляти)) навпаки, це говорить про вас як про впевнену кохану жінку", "Як для мами двох дітей, чудово виглядаєте!Всі б так за собою стежили,то і заздрісників не було б. Хоча...без них нудно, вони дають ще більший стимул", - написали вони в коментарях.

Судячи з геолокації на фото Слава Камінська разом із сім'єю відпочиває на острові Саадіят. Він розташований у Перській затоці, неподалік від Абу-Дабі.

Зазначимо, що Славу Камінську неодноразово називали однією з найкрасивіших і найсексуальніших жінок України. Шанувальники співачки постійно захоплюються її фігурою і ефектною зовнішністю, раз у раз залишаючи схвальні коментарі під її фотографіями в особистому мікроблозі.

Нагадаємо, що напівгола Слава Камінська показала, як танцювала під Бузову.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.