Російський співак Сергій Лазарєв в цьому році буде представляти Росію на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення". Про це артист повідомив в своєму Instagram. Зараз триває його активна підготовка до конкурсу. Від Лазарєва чекають лише першого місця. Видно, що співака це сильно виснажує.

Справа в тому, що це вже друга спроба його участі в конкурсі, і в минулий раз перемога буквально була у співака в руках, але журі у 2016 році вирішило підтримати учасницю від України Джамалу. Шанувальники очікують, що Лазарєв повторить свій неймовірний успіх, що ставить перед артистом високу планку. Однак, судячи з останнього посту артиста в Instagram Сергій схуд та почав робити дивні помилки.

В останньому пості співака є відразу кілька приводів для занепокоєння, а перший тривожна ознака полягає в тому, як сильно схуд Лазарєв за такий короткий період. Ще минулого місяця під час відпочинку в Маямі Лазарєв хвалився повним життєвим сил накачаним тілом. Варто порівняти його фото місячної давності з нинішнім, щоб побачити різницю.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Навряд чи це простий збіг, адже вже зараз співак готує свій неймовірний танцювальний номер для конкурсу, а крім того продовжує свою концертну діяльність. Напружений графік роботи так "висмоктав" життєві сили з співака, що в останньому пості в соцмережі він допустив логічну помилку: "прем'єра нового телевізійного шоу на тв", де "телевізійного" і "тв" є тавтологією.

Очевидно, що вже думати втомленому співакові складно, і якщо так триватиме і далі, то Лазарев може попросту загриміти в лікарню, і про конкурс йому доведеться забути, щоб зберегти своє здоров'я.

Нагадаємо, що Сергій Лазарєв закрутив роман із Лорак перед поїздкою на Євробачення 2019.

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій Лазарєв "засвітив" у Мережі відверте фото у обіймах української співачки Ані Лорак.

Також "Знай.ua"писав, що Притула пояснив, чому MARUV не їде на Євробачення 2019.