Український гурт фіналістів Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" Freedom-jazz girls band відмовилися представляти Україну цьогоріч в Ізраїлі.

Про це артисти повідомили на своїй сторінці в Facebook.

"Спасибі за вашу підтримку, любов, хвилювання і за те, що весь час були з нами! .. Може, коли-небудь ми ще раз спробуємо свої сили в національному відборі ... Але щойно ми отримали дзвінок від НТКУ і хочемо повідомити , що відмовляємося від участі в Євробаченні-2019", - йдеться в повідомленні.

Представники гурту повідомили також, що вони зараз перебувають на стадії підписання контракту з европейським промоутером і ведуть перемовини про концертні тури на найближчий час.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Дорогі друзі! Дякуємо за вашу підтримку, любов, хвилювання і за те, що весь час були з нами! Ми безмежно щасливі, що ви...

Geplaatst door Freedom-jazz girls band op Dinsdag 26 februari 2019

Відзначимо, що дівчата з Freedom Jazz посіли друге місце на Нацвідборі. Багато користувачів припустили, що тепер право представити Україну отримає колектив, який посів третє місце - група Kazka.

Раніше співачка MARUV, яка перемогла у Національному відборі України на Євробачення, заявила, що не представлятиме Україну на Євробаченні в цьому році. Вона не підписала контракт з громадською телерадіокомпанією. Національна громадська телерадіокомпанія України (НОТУ) і співачка MARUV, яка перемогла в національному відборі на Євробачення, не дійшли згоди щодо участі у пісенному конкурсі через ряд причин.

Нагадаємо, що шоумен Володимир Зеленський розкритикував недавню ситуацію, яка склалася навколо переможниці національного відбору на "Євробачення 2019 " MARUV.

Як повідомляв "Знай.ua", ситуація на Національному відборі до Євробачення 2019, а зокрема скандал із MARUV, котра все ж не поїде представляти нас до Ізраїлю, не дає спокою глядачам. Подивитися на це з іронією спробував блогер Антон Ходза.

Також "Знай.ua"писав, що Притула пояснив, чому MARUV не їде на Євробачення 2019.