Відома українська співачка Настя Каменських, після нещодавньої відвертої фотосесії, вирішила трохи реабілітувати свій гарячий образ. Нагадаємо, що нещодавно виконавиця повністю роздяглася на камеру, хоча й частково прикрила пікантні місця ковдрою.

Тим не менше навіть видимих принад Насті було достатньо, щоб викликати бурю емоцій у мережі. На нових знімках Каменських - сама невинність. Так, на фото Настя позує в червоному оверсайз худі від бренду ANNCHOO.

На грудях – досить сміливий і навіть провокаційний принт у вигляді колажу з фото античної скульптури і пишних грудей. Про це стало відомо завдяки новим фото, які зірка виклала в мережі.

І все ж шанувальники Каменських зазначили, що на "розслабленому" фото їхня улюблениця позує без макіяжу, з розпатланим волоссям — без блиску та гламуру. Вийшов дуже душевний і милий знімок. При цьому під новим постом Каменських просто подякувала дизайнеру — за сумісництвом її подруга.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Бублик мій, цей костюм жахливо зручний і теплий", — написала Каменських.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила селфі без макіяжу, похвалившись дизайнерською толстовкою. Так, артистка трепетно подякувала за костюм, а фанати відзначили, що Настя нарешті одяглася.

Нагадаємо, Потап офіційно визнав роман з Каменських: це потрапило на відео.

Як повідомляв Знай.uа вагітна Каменських засипала мережу голими фото: куди дивиться Потап.

Знай.uа писав, Каменських повністю роздяглась на ліжку: хто ще не бачив сідниці, як у Кім.