Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася прем'єрою еротичної комедії "Свінгери-2", яка вийде на екрани вже 1 березня. Так, артистка виставила спільний кадр з виконавцем DZIDZIO, який за сюжетом став її коханцем і заодно гуру тантричного сексу.

"А це мій кіношний кох.., ой гуру))) @dzidzio спасибі за квіти, вони прекрасні😍😘", - поділилася радістю Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Оля, ви молодець👌захоплююся Вами😉", "Ну як для коханця, то таке... Хоча.. Піду в кіно, заціню, і потім скажу точно 😂😂😂", "до Речі красива пара🔥", "Яка ви божественна, Оленька", "Дивовижна, чарівна 👄👄".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.