Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна автивно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Вона нечасто тішить шанувальників фото з сім'єю, однак час від час публікує фото то з чоловіком, то з дітьми. Так, цього разу Єфросиніна показала фото сина Саші.

4-річний хлопчик на фото позує в фартусі та капелюсі спавжнього повара. Поруч з Сашком на столику бачимо іграшкову підставку зі шматочком торта. Судячи з усього, фото було зроблено в дитячому саду, де навчається хлопчик. Можливо, в навчальному закладі проходять якісь тематичні ранки.

"З'явилася надія, що хоч хтось в нашій родині буде з задоволенням готувати", - підписала фото телеведуча.

Шанувальники Маші Єфросиніної були в захопленні від такого маленького повара. "Це дуже круто! Мій старший теж в такому віці як і ваш синок горів бажанням готувати. Навіть збереглися фото з майстер-класами", " О Боже, який хороший хлопчик, завжди мені піднімає настрій коли дивлюся фото або відео", "Чарівний шеф-кухар!Обов'язково прийду у твій ресторанчик", - написали підписники в коментарях під фото.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Чоловік Маши Єфросініної - фінансист Тимур Хромаєв. Він один з керуючих партнерів київської компанії АРТА, контролює діяльність, пов'язану з торгівлею цінними паперами і управлінням активами. Подружжя виховує дочку Нану, яка з'явилася на світ в 2004 р, і сина Олександра, який народився в 2014.

Нагадаємо, що нещодавно прихильниики Маші Єфросиніної заговорили про ймовірну вагітність зірки. У соцмережах активно обговорювали пост ведучої, в якому вона написала, що дізналась новину, яка може змінити її життя.

Раніше ми писали, що телеведуча Маша Єфросиніна опублікувала зворушливий пост на честь дня народження своєї доньки Нани.

Також "Знай.uа" писав, що Маша Єфросиніна привітала вагітну Настю Каменських і зробила їй оригінальний комплімент.