Солістку групи "Міраж" Світлану Разіну обікрали. Зробив це її чоловік, з яким вона збиралася розлучатися.

Драматична історія зробила несподіваний поворот ще 3 лютого, після чого події стали розвиватися все цікавіше. Відзначається, що чоловік і концертний менеджер Карпов зібрав всі цінності з дому, після чого поїхав в невідомому напрямку на автомобілі Світлани.

"Кілька тижнів тому законний чоловік сказав, що відвезе мою машину в Білорусію. Нібито у нього там друзі, які зможуть недорого зробити ремонт. Обіцяв, що займе ця процедура максимум тиждень. В результаті пропав на цілих два тижні. Я навіть заяву написала про зникнення людини, довіряла адже йому, хвилювалася", - розповіла екс-солістка "Миражу".

Пізніше з'ясувалося, що під час шлюбу він під виглядом відряджень регулярно їздив в інший кінець країни до колишньої дружини, а також вліз у великі борги, через які невідомі люди почали нападки на Разіну.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Через кілька тижнів вкрадений автомобіль знайшли на кордоні з Латвією, при цьому, машину туди пригнав не Карпов. Разіна подала на розлучення і чекає на кордоні, коли автівку перевірять на наявність наркотиків і знайдуть відповідального.

"Ми застрягли на митниці в Білорусії нам відмовляються віддавати автомобіль . Нібито на машині могли провозити якісь заборонені речі. У них виникли сумніви з-за того, що автомобіль дорогий, але йому вже 10 років. Так, і що там могли провозити? Я зараз пишу заяву в поліції, не знаю, що мені робити далі. У мене всі документи на руках, а машину все одно не віддають", - зізналася зірка.

Останнім часом багато фанатів були "на сьомому небі від щастя", дізнавшись, що відома поп-діва вийшла заміж за концертного директора Бориса Карпова. Вони були знайомі близько десяти років, але офіційно зареєстрували свої стосунки тільки в 2018-му. Та Світлана Раніза дізначалася, що чоловік їй зраджує та подала на розлучення.

Нагадаємо, що Оксана Самойлова, дружина репера Джигана і, за сумісництвом, мати трьох дітей, вже давно дивує громадськість кардинальними змінами своєї зовнішності.

Як повідомляв "Знай.ua", Марина Узєлкова після розлучення змінила прізвище та знайшла любов.

Як повідомляв портал "Знай.ua", епатажна співачка Pink поділилася роздумами про те, якою повинна бути мама і як правильно виховувати дітей.