Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже ніжним селфі в машині. Так, артистка позувала у світлому картатому вбранні з широким поясом, доповнивши образ масивними срібними сережками і натуральним макіяжем.

"🕊🕊", - лаконічно підписала знімок Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Інопланетна))", "Така красива тут🤩", "Господи,у мене щелепа відвисла.ІДЕАЛЬНАА❤😻", "Ви як лялечка.приємна.", "Ви світитеся зсередини👱🏼‍♀️🖤 хорошого дня☀️✨", "Років двадцять ніби.".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.