Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася саундреком до російського шоу "Останній герой" на Філіппінах, яке вийде на екрани вже 2 березня. Так, артистка анонсувала нову пісню, виклавши дуже красивий ролик з неймовірними пейзажами.

"наш САУНДТРЕК до нового сезону культового шоу «Останній герой» актори проти екстрасенсів🔥прем'єра 2 березня на каналі ТВ3", - поділилася інформацією Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Дуже сподобався трек😭💔🙏", "Дуже класний трек 😻 Краще попереджайте, коли виходить пісня😂 вночі стався серцевий напад від несподіванки 😂🥳", "Ідеальний саундтрек 💔 А головне - несподіваний 😂🔥❤️", "Як завжди пронизливо🔥", "У мене немає слів😻🔥Це шикарно ❤️".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.