Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу відео, яке є фрагментом російського шоу "Голос. Діти", у якому вона сидить у кріслі журі. У ролику артистка, схоже, відчитує конкурсантку, у якої щось не вийшло. Лобода розповідає дівчинці про те, як повинен вести себе артист на сцені, і якщо щось не вийшло, то нікому цього не показувати.

"Коли ми – артисти – виходимо на сцену і у нас щось не виходить, ми повинні ні в якому разі нікому про це не сказати, ніяк не показати. Тому що ми, якщо вибираємо собі сцену, як нашу професію, як можливість дарувати людям радість, ми повинні тільки дарувати радість. І якщо щось десь не виходить, про це ні в якому разі ніхто не повинен знати. Можна прийти додому, поплакати, подумати собі: так, в наступний раз я виправлю цю помилку. Але люди про це знати ні в якому разі не повинні, тому що вони дивляться на красу, вони дивляться на артистизм, і вони хочуть отримувати тільки гарні емоції. В цьому і суть артиста", - каже Світлана Лобода, звертаючись до учасниці.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

В кінці ролика всі троє членів журі – Валерій Меладзе, Пелагея і Світлана Лобода – виходять на сцену до дівчинки, співачка її обіймає і просить бути сильною. Весь цей час юна учасниця пісенного шоу стояла на сцені і плакала. Лобода не показала, що саме не вийшло у маленької співачки, але, схоже, після настанов Світлани у неї все вийде.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.