Сама скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, але найбільше уваги дісталося корисній пораді, яку дає Оля своїм шанувальникам.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ольги Фреймут, вона постала на огляд публіки в стильному практичному луці. На ній проста сіра толстовка, поверх якої Оля накинула чорну шкіряну курточку. Волосся зоряної телеведучої зібране в недбалу зачіску, а на її очах модні сонцезахисні окуляри на ланцюжку, Оля не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Фреймут привітала шанувальників з приходом весни і поділилася корисною порадою. "З весною кожного! Любіть неодмінно, нехай і без взаємності: ефект одинаковий. Перевірено", - коротко написала Ольга. Шанувальники телезірки не пройшли повз такого зворушливого посту і почали у відповідь вітати Ольгу з весною. Фанати засипають Фреймут компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Дуже красива", "Як це ефект однаковий? Коли тебе теж люблять – розцвітаєш, а коли без взаємності – страждаєш", "Крута. Вау. Так сумую. Як ви?", "Згодна, ефект абсолютно різний", "Без взаємності – це нерви", "Круті окуляри", "Без взаємності – зовсім не те. Не лукавте", "І вас з весною", "Згоден. Любов...", "Тільки що була свідком неперевершеної міні-фотосесії. Ви прекрасна", "Розумна і гарна дівчинка!", "З днем весни, хай весна вам дає радість", "Ви шикарна!", "Олю, Ви як завжди на висоті", "Думаєте, однаковий?", "Стильна!", "Яка ж ви стильна! З весною!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.