Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує у вишуканому образі.

На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в ніжному усмішливому образі. Співачка зображена сидячою на кубі-пуфику в довгому червоному платті цікавого фасону з пишним подолом. Наряд оголює плечі і ногу артистки, але залишає місце для фантазій. Волосся Лорак розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж і легка посмішка. Однією рукою вона як би задирає сукню, а другою торкається чола.

У підписі до фотографії Ані Лорак говорить про важливість усмішки у житті: "Посміхайтеся! Посмішка – це найшвидший антибіотик!". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в готелі Хілтон у Баку. Саме в азербайджанській столиці відбудеться черговий концерт Лорак та презентація її шоу "Діва", яке вона вже показала в Росії та Білорусі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

"Дуже красива", "Як тепло стало від Вашої фотографії. Наша неймовірна дівчинка! Удачі сьогодні! Запаліть!", "Сукня - захват! Та ще й на Кароліні!", "Справжня Діва. Захоплююся вами, вашим талантом. Дивлюся всі відео з вами, можу переглядати не один раз. Шикарна, неймовірна, диво артистка і просто хороша, добра, позитивна людина. Будьте щасливі і здорові", "Ваша усмішка, як бальзам для душі, неймовірна", "Шикарне плаття!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.