Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким туром по США і Канаді, який розпочнеться вже 5 березня. Так, артистка показала, хто проводжає її на літак - серед друзів Світлани можна також побачити її маму Наталю і маленьку дочку Євангеліну.

"Чудова компанія - запорука чудового настрою ❤️
вона полетіла , але обіцяла повернутися 🕊", -поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Єва))))🔥🔥🔥🔥 моя обожнювана дитина))", "Єва запалює😂😂😂", "ні, ну ваш стиль звичайно, Свєта, обожнюю))👌🏻", "Ой, як же Евуся схожа на Вас у всьому))) життєрадісна і пустотлива дівчинонька🐒🥰🥰", "Мамуся у Світлани класна , дай Бог їй і всій родині міцного здоров'я , так важливо мати міцний тил , поки вона дарує всім нам радість і гарний настрій .".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.