Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. І в цей раз пост Бабкіна розчулив його фоловерів.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує в компанії дочки Веселини. І з підпису до фото можна зробити висновок, що Сергій Бабкін відвідав шкільне свято Масляної в школі дочки. На фотографії зоряний батько обіймає дочку. І якщо музикант весело посміхається, то дівчинка здається збентеженою. При цьому Веселина вбрана в український віночок зі стрічками, на ній також срібляста курточка. А ось Сергій одягнений у темну куртку і червону шапку.

У підписі до фотографії артист написав: "З Масляною! Загальношкільні гуляння наші сьогодні вдалися на славу! Море млинців, діти в захваті! #семьябабкиных #харків #школабойко". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Харкові – рідному місті Сергія Бабкіна. Шанувальники не пройшли повз, ця публікація викликала безліч коментарів. Фоловери в захваті від цього милого сімейного фото і засипають його компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Які ви красиві", "Дуже весняна сім'я", "Добре, що у дітей млинці ніде не відкладаються", "Дуже гарно", "Дуже милі", "Класні", "Які ви класні! Світитесь!", "Дуже світле фото", "Мілашки", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото Сергія Бабкіна. Варто відзначити також, що за кілька годин фотографія музиканта з дочкою зібрала майже 5 тисяч лайків.

Нагадаємо, Сергій Бабкін показав свою найвідданішу фанатку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.