Анна Сєдокова у відвертому вбранні розповіла, яким вона бачить найкращий секс. Про це передає Clutch.

Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка останнім часом живе і активно працює в Росії, недавно дала великий сольний концерт в Одесі. Подробицями заходу зірка поділилася на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Виступ співачка відіграла у розкішному червоному вбранні з глибоким декольте і розрізом до стегна. Сєдокова зізналася, що під час виступу відчула таку бурю емоцій, що її можна порівняти тільки з найкращим сексом.

"Знову ця одна хвилина. Знову в неї потрібно вмістити кілька годин мого щастя на сцені. Вчора було дуже добре. Знаєте, як найкращий секс у твоєму житті. Коли два партнери люблять один одного і багато що вміють", — підписала відео артистка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і буквально засипали артистку компліментами.

"Шикарна!!", "Ганна, Ви справжня королева сцени)", "Вау😍", "Ганнуся, ви чудо, мені пощастило побувати на вашому концерті вчора, прям маленька мрія збулася! Ви така красуня нереальна! Спасибі вам за концерт", "Ви дуже красива", "Красуня", "дуже крутий концерт був🔥❤️Спасибі💋"," Як завжди прекрасна ❤️❤️❤️🙏🏽", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, Сєдокова сфотографувалась у обнімку з красенем, якого назвала улюбленим фотографом. Але шанувальники помітили іскру між Анною і хлопцем, більше того, деякі підозрюють, що він є батьком сина Сєдокової.

Раніше Знай.uа повідомляв, Сєдокова виставила зворушливий спільний кадр з виконавцем CYGO. Так артистка ніжно притиснулася до друга і зізналася, що вилітає в Одесу на концерти.

Також Знай.ua писав, Сєдокова виставила дуже провокаційний кадр, позуючи майже оголеною. Так, артистка приміряла костюм зайчика Playboy: чорний піждак на голе тіло, пухнасті вушка і розкішні панчохи.