Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує під час шопінгу в Торонто. Як повідомлялося раніше. Епатажна зірка покинула Росію і відправилася на гастролі до Канади, а потім поїде з концертами в США. Мабуть, між концертами Світлана не втрачає часу дарма – вона вирушила на шопінг в свої улюблені магазини в канадському місті.

На фотографіях, які з'явилися в записі зірки, вона позує під час цього самого шопінгу. На ній чорно-біла смугаста футболка і червона квітаста пов'язка на шиї. При цьому артистка засунула частину волосся під футболку таким чином, що може здатися, що у неї стрижка-каре. На обличчі співачки яскравий макіяж з акцентом на очі, вона не дивиться в камеру ні на одному зі своїх селфі. В підписи до фотографій Світлана Лобода написала: "У перший день туру, за старою доброю традицією, починаємо шопінг по улюблених магазинах. @ysl. Як складно жити #tour #canada #Toronto #america".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Світлану Лободу засипають компліментами і побажаннями вдалих виступів у коментарях до фото. "Я злякалася і подумала, що Світлана постриглася під каре", "Вдалих гастролей, нових емоцій і приємних спогадів з цієї поїздки. Хорошого шопінгу. Ти найкраща!", "Відмінно виглядаєте Світлана Сергіївна!", "Шопінг це святе у дівчаток!", "Фото ніжність! Витончена краса, найулюбленіша!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.