Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію в спортивному образі з Шарм-ель-Шейха.

На фотографії, яка з'явилася в записі Насті Каменських, вона постала на огляд публіки у чорній толстовці власного бренду, який і рекламує. Кучеряве волосся співачки розпущене, а на її обличчі легкий природний макіяж і мила усмішка. Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в єгипетському курортному місті Шарм-ель-Шейху.

У підписі до фотографії Настя Каменських позначила сторінку свого бренду спортивного одягу: "@nksport_for_you". Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Фани в захваті від милого фото зірки, деякі запитують Настю, що вона робить в Єгипті.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Може вистачить вже напоказ свої принади випендрювати?", "Нарешті одягнена", "Ефектно виглядаєте", "Хороша чортиця", "Ого, капець, ти почула, нарешті не попа", "Найкрасивіша, без всіх хірургів", "Обличчя худе", "Красуня", "Найкрасивіша", "Настя, дякую за вчорашній концерт в Шармі - було дуже круто!", "Ти супер", "Відмінний фотошоп, красуня", "Так тримати", "Гарного відпочинку!", "Настя, ти супер! Які плани на квітень?", "Гарна!", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Насті Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.