Популярна російська телеведуча Олена Водонаєва зізналася, що одного разу вступила в інтимний зв'язок з дівчиною. Вона розповіла, що "чарівний" епізод трапився з нею в Міжнародний жіночий день.

Водонаєва зізналася, що кілька років тому, за порадою подруги, вона вирішила скористатися послугою "еротичний масаж", для чого на певний час викликала до себе додому красиву дівчину. Знаменитість згадує: "Я ніяк не очікувала, що в моїй вітальні виявиться сексуальна і реально красива дівчина в коротеньких шортиках і обтягуючій майці без ліфчика, вилита модель з пін-ап реклами".

Олена Водонаєва

Далі масажистка облаштувала романтичну атмосферу: поставила повільну музику і запалила свічки. Олена Водонаєва згадує про те, як дівчина розтирала все її тіло: "У цьому було дуже багато чистої і щирої магії. Вона масажувала всі ділянки мого тіла – від скронь до кінчиків пальців ніг".

Звісно, обидві жінки збудилися і не змогли встояти перед своїми бажаннями. Водонаєва розповіла, що після інтиму з представницею своєї статі вона відчула себе ніяково і попросила масажистку швидше покинути її будинок. Через кілька років модель із захватом згадує, як "отримала яскравий і незабутній оргазм" замість того, щоб просто розслабитися.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олена Водонаєва

В подальшому Олена Водонаєва поділилася цим зі своїм коханим, однак він сильно розлютився і звинуватив її у зраді. Телеведуча підкреслила, що її хлопець страждав від "комплексу чоловічої неспроможності": він побоювався програти протилежній статі в боротьбі за задоволення коханої дівчини.

Водонаєва зізналася, що масажем залишилася задоволена і заявила, що нічого подібного ніколи не відчувала, а в кінці сказала: "Задумалася про те, що проституція – це прикольно. Вона прийшла, зробила мене трішки щасливішою і пішла. Хіба не чудово, коли ти знаходишся в такій близькості з красивою жінкою?".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вчені багато років вивчали інтимні стосунки і в результаті опублікували інформацію про те, скільки потрібно статевих контактів для щасливого життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Віагра доступна для покупки кожному, однак при безграмотному застосуванні вона здатна завдати шкоди організму.

Також "Знай.uа" писав, що Анна Седокова опублікувала уривок з виступу і порівняла його з кращим сексом у своєму житті.