Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила показати шанувальникам чергову фотографію в шпагаті над тазиком з водою в купальнику. Схоже, Волочкова не радіє весні, адже снігу і льоду в її купелі може більше і не бути до наступної зими і їй не буде куди занурюватися після бані. На знімку, який балерина опублікувала на своїй сторінці, вона постала на огляд публіки в купальнику бікіні болотного відтінку.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова "заінтригувала" шанувальників. "Розтягую задоволення від зустрічі з цікавою людиною, яка була у мене в гостях. Скоро вас чекає дещо дуже цікаве. І настільки несподіване, що це буде сенсацією! Але поки що подробиць розповісти не можу", - написала Волочкова і залишила купу хештегів, все, як завжди.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

От тільки оцінити її шпагат і "інтригу" нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування її публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних фотографій в снігу і під ним. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, як ніби не всі ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня, ще й похвалилася цим, ще й спонсорів подякувала. Одним словом, зробила все у своєму стилі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.