Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і виклала в мережу дуже гарячі фото, але не такі, як зазвичай. Артистка сфотографована в різних вбрання на кухні з солодощами, а в підписі до фото влаштувала конкурс.

"Ось так краще!!!! Ніколи не пізно нічого змінити. Давайте повторимо і зробимо вигляд, що ви не бачили попередній пост. У мене великий солодкий сюрприз для вас! Адже тепер я ще й кондитер! З радістю повідомляю, що 14 березня стартує наша солодка і дуже смачна колекція смакоти разом з улюбленими @love__and__sweets під назвою #MilkMama. Адже я нічого не люблю, як згущене молоко і молоко в цілому! Ми разом з @sezhukov і @burdregina вирішили повернути такі смачні і улюблені в дитинстві трубочки вафельні торти, горішки, персики і трьом лечес тортики! І у нас з'явився грандіозний привід зустрітися! І зараз я розіграю 7 запрошень на закриту презентацію десертів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Щоб виграти запрошення на презентацію, потрібно: 1. Підписатися на @annasedokova і @love__and__sweets. 2. Тільки для жителів Москви або Підмосков'я. У вас повинна бути фізична можливість приїхати в кафе. 3. Пишіть коментар «Я йду!». 4.12.03 будуть підсумки. Відкрийте сторінку, щоб вас було видно. До зустрічі 14 березня. Регіна Бурд, Сергій Жуков і я будемо чекати вас. А ви любите згущене молоко так само, як і ми??? Якщо так, то ставимо лайк!", - написала Анна.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".