Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком з шоу "Нові російські сенсації", де разом з Микитою Джигурдою доводила свою правоту перед екс-водієм Олександром Скиртачем, який був засуджений до СІЗО за крадіжку грошей артистки. Так, Анастасія була обурена ще і поведінкою вагітної дружини афериста Софією, яка просила вина і викликала швидку.

"Ось так шахраї (визнані в підсумку судом винними), народжують дітей, щоб потім кидати їх разом з першою дружиною, але прикриватися потім у суді їх кількістю після скоєних злочинів.. Вагітна дружина лізе в телепрограми піаритися на моєму імені, вимагаючи вино, не соромлячись зізнатися, що вона бухає.. Бажаючи подати на мене якусь заяву, пропонує продюсерам програми помилково викликати лікарів і купити довідку ЗА ГРОШІ..😝 Ось і показали своє справжнє і огидне «обличчя»😝 шахраї.. Чому б не готуватися до пологів? Навіщо вони взагалі полізли на Тб? Роботу нову знайшли? 🤷‍♀ А судячи з кількості доданків про мене мерзенних небилиць, недоказових, створюється враження, що не Скиртач працював у мене шофером близько року, а його дружина була свідком всього мого життя.🤣 Те, що вона стояла за аферами чоловіка, покриваючи їх і вела мерзенні акаунти з украденого в мене комп'ютера-це факт.😝 Але і тепер не можуть заспокоїтися і живуть моїм життям, бо свого немає.😝", - розлютилася Волочкова. Фолловери ж не змогли відреагувати на побачене, адже коментарі хитра балерина вирішила приховати. Варто відзначити, що скандал зі Скиртачами триває вже понад півроку, однак поки що обидві сторони лише наживаються на участі в провокаційних телешоу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.