Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тренуванням в елітному спортзалі, який побудували недалеко від її хором. Так, артистка показала, як качає прес, наполегливо махаючи ногами на всі боки, проте чомусь прийшла в "тренажерку" в пуантах замість кросівок.

"Прекрасна вправа на м'язи преса.👍🏼💃🏼 По 20 разів три підходи. ", - поділилася порадою Волочкова. Фолловери ж не змогли висловитися з приводу побаченого, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що знаменитість часто ділиться уривками тренувань і репетицій, однак раніше шанувальники нерідко критикували її за дивні шпагати де тільки можна, безглузді танці і оголені покалічені ноги.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього співачка обрала у своєму стилі: цветастенький і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.