Відомому акторові і фронтмену групи "30 seconds to Mars" Джареду Лето вже 47 років, але виглядає він на двадцять років молодше. Фанати вже почали підозрювати про те, що зірка "Загону самогубців" - вампір.

Нещодавно стало відомо, що Джаред Лето зіграє антигероя в кінокоміксі "Морбіус" про безсмертних упирів. Поки всі згорають від нетерпіння в очікуванні перших кадрів зі зйомок, актор вирішив привідкрити завісу таємниці і приміряти образ вампіра для фотосесії.

Нещодавно в Instagram музиканта з'явилися кадри зі зйомки для глянцевого журналу Numéro magazine. На знімках Джаред позує з довгим волоссям в стильних образах: на нього елегантні костюми від Gucci і незвичайні аксесуари. На одній з фото Літо постав в чокері зі стразами і величезних окулярах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У коментарях до фото шанувальники захоплюються фотосесією і просять показати ще.

"Виглядає як справжній вампір", "Це що костюм Морбіуса ???? Більше вампірського стилю!!!!", "Чокер — вогонь", "Ви привабливі, як чоловік, навіть у жіночому образі", "Погляд проникає. Прямо в серце", "Взагалі старіти не збираєшся, так?) Як завжди прекрасний", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, фронтмен гурту 30 Seconds to Mars, голлівудський актор Джаред Лето під час відеочату на своїй сторінці в соцмережі Instagram зв'язався і кілька хвилин мило поспілкувався з українкою.

Раніше Знай.uа повідомляв, актор Джаред Лето відсвяткував 47-й день народження та фото з вечірки показав в мережі. На фотографії, яка з'явилася в записі Джареда Лето, він позує з голим торсом і в шапці Санта Клауса. Шанувальниці зазначили, що у 47-річного актора дуже красиве і рельєфне тіло, на якому видно кубики пресу.

Також Знай.uа писав, Джаред Лето вирішив подарувати фанатам реальну інструкцію про те, як повірити в себе і подолати всі страхи і фобії.