Епатажна українська співачка Світлана Лобода, яка покинула Батьківщину заради заробітків в Росії, не може прожити без того, щоб не привернути уваги до своєї персони. Її Instagram рясніє відвертими, а іноді досить дивними фото, через які вона часто наривається на критику.

Та все ж у більшості випадків кожен кадр із зіркою викликає у шанувальників захват і вони розсипаються у компліментах.

Так нещодавно Лобода потішила своїх шанувальників чорно-білим фото маленької себе на руках у мами. Маленька беззуба дівчинка яка щиро сміється, радіючи життю, викликала захват у підписників.

Тим більше, що фото це приурочене було до дня народження мами співачки.

"Наша улюблена матусю, з Днем Твого Народження!!! Будь здорова і щаслива
Ти - наше все. Широко відкритими очима та зубами посміхаюся і зараз", - підписала фото Лобода.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як відомо, у самої артистки є дві власні донечки. І хоча в травні молодшій з них - Тільд,і виповниться рік, а співачка й досі не розкрила таємниці, хто ж насправді є татом малої - чи не один, бува, відомий рокер із Німеччини.

Нагадаємо, скандальна Лобода привчає доньку до епатажу і тусовок.
Лобода виклала в мережу фото, на яких позує в компанії старшої дочки Єви. Схоже, співачка вирішила долучати дитину до свого яскравого публічного життя відвертих образів. На знімках вона постала в стильному образі, як і її дочка. Обоє - в чорних костюмах та величезних капелюхах, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

Як повідомляв портал Знай.ua, 36-річній Світлані Лободі пощастило стати мамою вдруге – у травні минулого року вона народила дочку. Однак, батька дівчинки співачка досі не розкриває

Також Знай.ua писав, епатажна Світлана Лобода похвалилася купою букетів, які отримала на 8 Березня.