Скандальний співак і улюбленець Путіна Йосип Кобзон навіть після смерті примудрився вляпатися в історію. Відома співачка та стиліст Вікторія Циганова розповіла, як кілька років тому співак її домагався - зазивав до себе в номер, просив "виконати на ніч колискову". Коли Циганова відповіла відмовою, виконавець образився і на кілька років відправив співачку в царство ігнору.

"Відмовилася йому колискову на ніч виконати. Під час гастролей по одному нафтового регіону запрошував до себе ввечері в номер. Стукав у стіночку навіть. А я от не прийшла", - розповіла артистка.

За її словами, після цього випадку Кобзон на неї образився і кілька років з нею не розмовляв.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим не менш PR-директор виконавиці заявила телеканалу "360", що ЗМІ просто "висмикнули" зі старого інтерв'ю дане визнання і використовували заради "смаженого факту".

"Це було колись давно. Нічого провокаційного, шокуючого в цій ситуації немає. Просто це так піднесли. Вийдуть танці на кістках. Людини немає, і згадувати якісь випадки недобре. Це було величезне тригодинне інтерв'ю, і проскочила фраза. Ні в якому разі нікого не хотіли образити. Все це справи минулих днів", - додала помічниця Циганової.

Нагадаємо, раніше ми писали, що малолітній нелюд згвалтував дівчину просто на 8 березня.

Також ми писали, що Газманов під час концерту в "ДНР" провалився під сцену.

Нагадаємо, Кіт Флінт роздав гроші перед самогубством: кого озолотив соліст The Prodigy.

Як повідомляв раніше Знай.ua, король електронного панку Кіт Флінт наклав на себе руки 4 березня. Відомо, що Кіту було 50 років, зірку виявили мертвим у власному будинку на сході Англії.

Також Знай.ua писав про те, що популярний український гурт "АГОНЬ" вирішив вшанувати пам'ять легендарного вокаліста The Prodigy Кіта Флінта