Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прокоментувати чутки про свою участь у продовженні культового фільму "Брат-3". Як виявилося, хтось розпустив неправдиві плітки, а сама артистка найближчим часом не планує зніматися в кінокартинах і вважає, що її ім'я "знову нахабно використовують нечесні люди".

"Отже, прийшов час висловитися з приводу зйомок у фільмі «Брат-3». Ні про які зйомки зі мною ніхто не говорив, нічого не обговорювалося. Ні в яких фільмах зараз я не планую зніматися. Моє ім'я знову нахабно використовують нечесні люди для своїх цілей. Ні! Ні і ні!!!!! Жодних Барецьких, ніяких зйомок в цій компанії, НЕМАЄ.
Сподіваюся, що мене почули. А весняне загострення окремих осіб прекрасно лікується в мед установах.💪🏻", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що не менш скандальний Стас Барецький, який ніби і є режисером фільму, запропонував Анастасії роль колишньої танцівниці і господині борделя, а вона погодилася за умови, що "на екрані буде виглядати красунею".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.