Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася написанням нової книги під назвою "Плата за успіх". Так, артистка записала невелике відео, поскаржившись на нелегку працю і закусивши "яєчком".

"Пишу книгу. Створюю шедевр. Сенсаційний.Чекайте в квітні.👍🏼 ", - заінтригувала Волочкова. Варто відзначити, що балерина явно занудьгувала і вперше за довгий час відкрила коментарі на радість шанувальникам. Фолловери не пройшли повз: "Яєчко у чоловіків,а Ви з'їли яйце,соромно не знати цього у вашому віці!", "Так кому все таки нудно без коментарів?? 🤦‍♀️😁", "Вчора всім раджу закрити коменти, сьогодні все відкрила і дістає всіх своїм написанням книжки. Все сама, та сама... 🤦‍♂️", "По п'яні таке понапише,,зачитаємося"", "В кафе навіть капюшон зняла, напевно тепло, не те що в склепі😂😀".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.