Популярна українська співачка та актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, часто ділиться подробицями особистого життя. Так, цього разу вона дала поради, як побудувати міцні стосунки з чоловіком.

Про це Полякова розповіла у коментарі для телеканалу "1+1".

Українська співачка поділилася секретом своїх стосунків з чоловіком. За словами Полякової, для того, щоб вдало вийти заміж жінці потрібно навчитися самій себе забезпечувати, адже тільки так у неї буде більше вибору і вона зможе вибирати серцем.

"Навчіться заробляти гроші, і тоді вам ніхто не буде потрібен. Тоді ви будете вибирати за покликом серця і промежини", - зазначила співачка.

Оля Полякова
Оля Полякова

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, що зі своїм майбутнім чоловіком Оля познайомилася, коли співала на його дні народження. Вадим, саме так звуть коханого співачки, — успішний і заможний бізнесмен. З чоловіком вони разом вже понад 10 років. Зараз пара виховує двох дочок — Марію (народилася у 2005 році) і Алісу (народилася у 2011 році).

За словами суперблондинки, чоловік стежить за її кар'єрою і високо цінує успіхи знаменитої дружини. При цьому Вадим вміє з повагою ставитися до її кар'єрі та не вимагає "зберігати вогнище".

Оля Полякова з родиною
Оля Полякова з родиною

"У нас немає домашніх обов'язків, — розкриває секрети Полякова. - Коли ми почали жити разом, відразу домовилися, що нашим побутом займаються інші люди. Якщо нам потрібно забити цвях, ми запрошуємо фахівця. Мене тижнями не буває вдома, тому у нас є домогосподарка, кухар, нянечка, яка з нами 11 років і виростила двох дітей. Дякую їм усім. Правда, люблю готувати, коли відпочиваю на дачі. А чоловік їсть і захоплюється! Тобто мій обов'язок приготувати, а його — з'їсти й похвалити!", - заявляла раніше Полякова.

Нагадаємо, що Полякова розповіла про страшну хворобу: тепер біжить за щепленням.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.