Відому російську співачку Юлію Началову, яка раптово померла від загострення хронічної хвороби, поховають у вівторок, 19 березня на Троєкуровському кладовищі у Москві.

Про це повідомляють наближені до родини співачки джерела.

Відомо, що церемонія поховання відбудеться 19 березня, але сам похорон може пройти або цього дня або ж 20 березня. Панахида також відбудеться на Троєкуровському кладовищі.

Водночас піар-агент Юлії Началової Ганна Ісаєва заперечує цю інформацію. Вона повідомила, що похорон зірки проведуть у четвер, 21 березня. Ісаєва зазначила, що в цей же день в траурному залі кладовища з 12:00 до 14:00 пройде церемонія прощання зі співачкою.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Варто зазначити, що Юлія Началова поскаржилася на біль у нозі після виснажливих зйомок телешоу та постійного носіння підборів. Вона звернулася до лікарів. Пізніше її стан різко погіршився, Юлію навіть під'єднали до апарату штучної вентиляції легень та ввели у кому.

Лікарі виявили, що у співачки загострилася подагра та різко підскочив рівень цукру у крові (Началова хворіла також на цукровий діабет). Медикам довелося ампутувати їй кінцівку та операції Началова не пережила.

Артистка у віці 38 років пішла з життя в оточенні сім'ї та близьких — родичі приїхали в лікарню і знаходилися біля неї до останнього. На жаль, попрощатися з Юлією всі її близькі не мали можливості — після операції пацієнтка так і не прийшла до тями.

Як розповів батько співачки, Віктор Началов, його дочці зробили операцію на нозі, почистили тканини там, де почав розвиватися абсцес (запалення з нагноєнням), однак через загальну ослабленість організм так і не оговтався після хірургічного втручання. В результаті близько 17 години за місцевим часом медики діагностували зупинку серця.

Нагадаємо, що Бабченко розкрив справжню сутність Началової одним знімком: "скорботу як рукою зняло".

Як повідомляв "Знай.ua", з'явилися нові подробиці смерті Началової.

Також "Знай.ua" писав, що відомий журналіст помер через байдужість лікарів.