Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром на тлі білосніжного Rolls-Royce Phantom, позуючи в облягаючих лосинах, кросівках і піджаку на голе тіло. Так, артистка написала невеликий пост про те, як бути щасливими і пояснила, чому "щастя любить вільно дихати" і не любить тишу.

"Невеликий пост про щастя.
Отже, що я про нього знаю. Воно любить, коли йому дякують. За дріб'язок, за посмішку. За те, що сьогодні є на що поїсти. Або за класну тачку , зустріч , новий день . За те, що просто є сьогодні. Спасибі тобі.)
Щастя любить тишу? Не думаю. Справжнє щастя хоче кричати на всю вулицю, кричати на все горло, поки воно не охрипло. Просто йому, справжньому і божевільному, байдуже. Байдуже, що про нього подумають. Щастя любить вільно дихати. Ходити в чому завгодно, говорити, що хочеться. Думати не так, як усі.
Щастя - це легко протиставляти себе всьому світу, знаючи, що тебе в разі чого прикриють ) А ще, щастя залучають щасливі. Все просто. Ніхто сумненьких дівчаток не любить. До них не тягнуться. Їх не хочуть.
Пам'ятаєш, що попелюшка, коли зустріла принца, не на кухні у дерев'яних черевиках підлогу мила? Вона приїхала на бал і була кращою з кращих. Беремо курс туди, щастя підтягнеться ❤️", - поділилася порадами Седокова. Фолловери не пройшли повз: "😍яка гарна", "Яка ж ти красива - Роллс ройс фантом😍😁", "Красуня 😊😊😊💥💥💥", "Вауууу оце машина, а поряд з машиною краса❤️🌹", "Красиво написано ❤️".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.