Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговою розтяжкою, знявши невелике відео в тренажерному залі. Так, артистка почала розводити ноги, лежачи на лавці, і чомусь наділа в спортзал пуанти замість кросівок.

"Грандіозна вправа на розтяжку.💃🏼 А ви як підтримуєте свою?🐥 Не лінуйтеся. Це мій невеличкий майстер-клас. ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже коментарі хитра балерина останнім часом вважає за краще приховувати. Варто відзначити, що Анастасія частенько викладає ролики так званих "репетицій", однак шанувальники в основному критикують артистку за відверті пози і дивний зовнішній вигляд.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.