Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила влаштувати собі "день догляду за собою", відправившись в салон краси і заодно прорекламувавши косметолога. Так, артистка показала обличчя без макіяжу і нарощених вій, забавно розплескавши собі на обличчя якусь рідину, видаючи при цьому дивні звуки.

"В салоні Кіри творять чудеса! За розробленими Кірою нано технологіями в косметичній індустрії.🌺👍🏼", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли відреагувати на побачене, адже хитра балерина вирішила приховати коментарі. Варто відзначити, що останнім часом артистка не може витримувати масу критики на свою адресу, однак не припиняє вести себе зухвало: чого тільки варті відверті шпагати де тільки можна, участь в скандальних телешоу і безліч бурхливих романів.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.