Дружина гокипера київського "Динамо" Максима Коваля Коріна Левінська взяла участь у відвертій фотосесії. Відповідні фото з'явилися в мережі.

Мініатюрна красуня стала обличчям нової колекції бренду Milly Kiev, який заснувала дружина іншого футболіста - Маргарита Рибалка. На знімках Карина позує в кількох образах, демонструючи не тільки свою шикарну посмішку, а й чудові зовнішні дані.

Так, вона продемонструвала рожевий короткий комбінезон, який оголив її нескінченні ноги і приміряла кілька вечірніх суконь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники зазначили, що дружина Коваля і молода мама перебуває в чудовій фізичній формі і видно, що веде здоровий спосіб життя і займається спортом.

Раніше повідомлялося, що Кортні Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 39-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян".

Ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Кортні з'явилася серія відвертих фотографій з гарячими сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію, на якій позує повністю голою лежачи у ванні з пінкою.

Нагадаємо, Астаф'єва впала на підлогу і засвітила соски. Даша Астаф'єва похвалилася розкішним і відвертим кліпом, показавши його невеликий уривок.

Як повідомляв Знай. ua, напівгола Лобода забула застебнути ширінку, коли робила фото. Лобода опублікувала дуже цікавий кадр.

Знай. ua писав, що старша сестричка Кардашьян показала "полуничку" у ванні. Старша з сестер Кортні Кардашян показала, як потрібно залучати до себе увагу публіки.