Телеведуча Ольга Бузова стала новим обличчям популярного бренду засобів жіночої гігієни, але шанувальники вважають, що співачка пробила дно. Про це пише Clutch.

Відома російська телеведуча і співачка Ольга Бузова з'явилася в рекламі тампонів o.b. Провокаційний рекламний ролик, на якому артистка доводить, що може робити різні активності під час "червоних" днів календаря, з'явився на її сторінці в Instagram.

"Я тримаю жіноче слово", — йдеться в тексті.

У ролику співачка каже, що порушує правила - носить біле, облягяюче, та ще й танцює. Фанати помітили, що назва бренду збігається з ініціалами Ольги Бузової.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Так, навіть реклама класно вийшла) круто, молодець)", "Прикольно, до речі, для реклами тампонів", "Ахахахаха о. б. боги маркетингу", "ob-Ольга Бузова))))", "ОЬ - ініціали Ольги Бузової, прикольненько", "Ну нічого собі!!! Весь світ танцює під Бузову!!!", "Оля, ти шикарна", "Реклама дістала, але у тебе виходить так гарно, що переглядаєш багато разів, бо кльово! Піднімає настрій! Браво!", - пишуть в коментарях.

Знайшлися, звичайно ж і ті, хто висміяв Бузову з її рекламою.

"Бузяо — Королева тампонів і малоліток", "Ах**неное досягнення знятися в рекламі прокладок…", "Ти — затичка і "ТАМ" твоє місце! Знайшла, нарешті!", "Дійсно, Бузова-затичка", "У кожній дірці затичка", "Ще залишився реліз туалетного паперу і презервативів від Бузової"— пишуть в коментарях.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Нагадаємо, скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок у мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв, в мережі пройшли чутки про те, що учасники скандального телепроекту "Дом-2" вживають наркотики, а потім інформація підтвердилася відразу декількома відеозаписами. Судячи з усьому, шоу збираються закрити.

Також Знай.uа писав, відомий музичний продюсер Яна Рудковська розповіла, як жорстоко карає власного сина.