Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по США і Канаді, виставивши селфі з автомобіля. Так, артистка зіграла останній концерт туру в Сан-Франциско, а тепер повертається в Росію. Світлана здалася шанувальникам дуже сумною і ті заходилися втішати свою суперзірку.

"шкода, що все проходить... #fin#america#tour", - засмутилася Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Смуток вам не личить♥️", "Ви так не хочете повертатися ?", "Не сумуйте 😒Ви обов'язково туди повернетеся і знову всіх порвете, Superstar ж 🌟☝️", "Не сумуйте❤️ дуже красива❣️", "Посміхнись не сумуй !. Посмішка тобі більше личить 😉".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.