Українська співачка Світлана Лобода у відвертому вбранні шокувала прихильників новим образом.

Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Варто відзначити, що на опублікованих фото можна помітити, які фізичні вправи виконує співачка перед виходом на сцену. Крім того відомо, що співачка готувалась до виходу на сцену у яскравому боді з дуже великим декольте. Образ зірка доповнила червоною шубою.

"Великі соски", "Соски хороші!", "А куди груди тікає", "Тон засвітила", - пишуть в коментарях під фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше повідомляли, що 36-річна українська співачка Світлана Лобода, що переїхала в Росію, досить швидко підкорила російський шоу-бізнес і тепер пожинає солодкі плоди слави: її виступ на корпоративному заході обійдеться в кругленьку суму.

Участь в рейтингових проектах за короткий час звела Лободу в один ранг з російськими зірками, які десятиліттями домагалися того, що мають зараз.

Після народження другої доньки у 2018 році в травні кар'єра Світлани стрімко пішла вгору. Співачка без докорів сумління підняла цінник на виступи. Якщо раніше Лободу можна було "замовити" на приватний захід за 75 тисяч євро тепер її виступ коштує 100 тисяч. Такими досягненнями не може похизуватися навіть сам поп-король російської естради: до порівняно, запросити на корпоратив Філіпа Бедросовича вийде бюджетніше - близько 70 тисяч євро.

Шанувальники зірки у захваті, що при таких доходах Лобода веде себе досить скромно: не демонструє соцмережах атрибутику шикарного життя і досить мило поводиться.

Секрет успіху Світлани простий: велика самовіддача і вірність своїй справі. Іноді, як і всім нам, артистці доводиться жертвувати головним, що у неї є: сім'єю.

"У мене практично не буває вихідних, працюю постійно, тому що я так живу. Коли у мене трапляється відпустку і я їду на тиждень, то на другий день починаю вити, я не можу адаптуватися, мені складно відпочивати. Навіть якщо я приходжу на дні народження друзів, я підсвідомо працюю: в телевізорі бачу показ мод, а в голові одночасно розумію, що це стилістично хороша ідея для нових костюмів танцюристів", - розповіла вона.

Нагадаємо, дружина воротаря Динамо показала спокусливі форми.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода розстебнула ширінку та зробила знімки.

Також "Знай.ua" писав, що Лобода роздяглася та засвітила круглий животик.

Україна втрачає репутацію: Рибчинський про скандал на Євробаченні та закон про мову