Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по США і Канаді, виставивши розкішні чорно-білі кадри в дуже відвертому блискучому вбранні. Так, артистка описала знімки словами популярної пісні Валерія Меладзе "Тропикана-женщина", назвавши себе "божевільною і невірною".

"она бредовая , она неверная
и от бессонницы когда-нибудь наверное с ума сойдёт...", -поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Королева❤❤❤", "Тропикана женщина горяча и бешена", "Неймовірна фігура,таку хочу......", "Світлана, ну просто шикарна жінка!🙈 Чудове плаття! 💫💫", "Краса неземна😍 Свєтка, так тримати 😍😍😍".

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.