Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася знімком з Міжнародної професійної музичної премії "Bravo", отримавши нагороду за популярну сучасну музику. Так, артистка вийшла на сцену в блискучій срібній сукні і голограмних золотих ботфортах, а саму премію їй вручив виконавець Тімбаленд.

"Спасибі, містер @timbaland🤘🔥@bravopremia", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Що у нього з потилицею?🤣🤣", У нього наче і на потилиці обличчя😁", "Постарів, братик... Ех😞 а Світлана молодець👍", "Воландеморт, чи це ти?", "Вітаю, Світлано!!! 🏆👏🏼👏🏼👏🏼😍🌷🌷🌷", "така щаслива☺️ шалено люблю вашу посмішку🕊".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.