Популярний стрімінговий сервіс Netflix займеться екранізацією роману Олександра Дюма "Три мушкетери". Відомо також, що нову картину знімуть в стилі "Місія нездійсненна".

Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційному сайті Netflix.

Нагадаємо той факт, що книгу "Три мушкетери" присвячено пригодам хлопця по імені д’Артаньян, який покинув будинок, щоб стати мушкетером, і трьох його друзів-мушкетерів Атоса, Портоса і Араміса в період між 1625 і 1628 роками.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Роман входить до числа тих літературних творів, що найчастіше екранізують у світі й було екранізовано безліч разів, починаючи ще з кінця XIX століття. Тільки американських і французьких екранізацій, фільмів і мультфільмів за мотивами роману налічується більше 20.

Також до історії про мушкетерів зверталися кінематографісти Австралії, Бразилії, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Італії, СРСР і інших країн.

Варто нагадати, що стрімінговий сервіс Netflix запускає у виробництво біографічний фільм про Мерилін Монро "Блондинка" за мотивами відомого роману Джойса Керола Оутса "Blonde". Зйомки фільму почнуться влітку 2019 року. Головну роль у стрічці про популярну блондинку всіх часів зіграє акторка кубинсько-іспанського походження Ана де Армас.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що телеканал HBO опублікував унікальний тизер міні-серіалу "Чорнобиль", який складається з п'яти епізодів. Серіал присвячено трагічним подіям на Чорнобильській АЕС у 1986 році. У ролику показано кадри з серіалу, в тому числі ліквідація пожежі на ЧАЕС.

Нагадаємо, головні секрети фінального сезону "Гри престолів" розклали по поличках: фанати радіють

Як повідомляв Знай.uа Netflix вперше екранізує "Сто років самотності" Маркеса.

Знай.uа писав, Netflix візьметься за найпопулярніший роман ХХ століття: цю книгу екранізують вперше.