Сніжана Бабкіна, яка зараз перебуває на сьомому місяці очікування дива, вийшла у світ з коханим чоловіком і ненароком підкреслила вагітний живіт стильним червоним платтям. Танцівниця і менеджер коханого чоловіка, одягнула вбрання з натурального шовку, якие, ненав'язливо струмуючи, не акцентувало уваги на її животику, але приховати вагітність на такому терміні вже неможливо.

Втім, Бабкіна і раніше афішувала своє становище відвертими фото в Instagram, не соромлячись сторонніх очей. На врученні премії YUNA, де вони і потрапили в об'єктив фотографів, подружжя Бабкіних виявилася не випадково. Сніжана була номінована на премію в категорії "Кращий менеджмент артиста", однак перемогу здобув продюсер групи KAZKA Юрій Нікітін. Сергій же Бабкін був номінований на "Кращого співака", але перемога дісталася Монатіку. Втім, якби на цій премії була б ще й категорія "найщасливіщі та найярскравіші майбутні батьки" - Бабкіни б точно перемогли!

До речі, стать довгоочікуваного малюка Сергія та Сніжани Бабкіних, чия поява на світ очікується в травні, вже відома - читайте про це у статті порталу Знай.uа.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пара не змогла мовчати і розкрила найпотаємніше!

Раніше ми писали, що Сергій Бабкін, який готується стати батьком в четвертий раз, зніметься у пікантній фотосесії з вагітною дружиною. Вони не соромляться виставляти на показ почуття і зворушливі моменти сімейного життя, і така відкритість приводить шанувальників у захват.

А ви знали, що героїв цієї статті визнали найміцнішою парою шоу-бізнесу? Хто ще ввійшов у цей список, крім Сергія та Сніжани Бабкіних, читайте тут. У цих пар є чому повчитися - вони пронесли свою любов через роки і життєві випробування, ростять прекрасних дітей і є прикладом для всього світу, як зберегти зворушливі і світлі почуття.

Раніше, голі Бабині вивалялись в снігу і показали свою пікантний парний "гарт": на таке зважиться не кожен, особливо якщо пара чекає дитину. Сміливість подружжя вразила мережу.