Легендарна радянська акторка Лія Ахеджакова доволі сильно образила колегу. Артистка Валентина Тализіна відверто розповіла про те, як "захисниця України" зробила їй боляче. Нагадаємо, що акторки грали разом у фільмі "Іронія долі, або з легким паром!", режисера Ельдара Рязанова.

Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю Тализіної для російських журналістів.

За словами Валентини, Лія Ахеджакова відмовилася прийняти участь в рімейку картини, тим самим "плюнула колезі в душу".

На зйомках радянської стрічки Валентина Тализіна та Лія Ахеджакова подружилися. У них були прекрасні стосунки ще з студентських років. Однак за багато років все змінилося, коли акторка відмовилася зніматися в сучасному рімейку фільму.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Коли вона дізналася, що за сценарієм ми її відправили до Ізраїлю, сказала: "Сволота", це стосувалося і мене", - розповіла Тализіна. Взаємні образи зруйнували стосунки акторок.

"Її амбіції стали вище за мистецтво, адже ми грали подруг", – поскаржилася акторка.

Варто нагадати, що акторка радянського і російського кіно Лія Ахеджакова розповіла про свої враження від грубих насмішок над нею коміка Максима Галкіна. На днях між цими російськими зірками розгорівся справжній скандал. Артистка заявила, що якби чоловік співачки Алли Пугачової так гостро не відреагував на її слова, ніякого конфлікту не було, пише "Комсомольская правда". Ображена Ахеджакова стверджує, що не відноситься серйозно до творчості гумориста Галкіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легендарна акторка радянського кіно Лія Ахеджакова розповіла про свою останню поїздку в Україну і розплакалася перед камерою. Зірка дала інтерв'ю в програмі "Культура пам'яті". Вона поділилися своїми страхами через поїздку в Україну.

Нагадаємо, Пригожин накинувся на Ахеджакову: прихильник Путіна і анексії проти адекватної акторки.

Як повідомляв Знай.uа "Я переживала це дуже болісно. Але він жив у моєму серці", — Приходько поділилася найпотаємнішим.

Знай.uа писав, жирують на гроші українців: наречена Собчак запалює з одеським кримінальним авторитетом.