В ефірі російських ЗМІ пройшов випуск ток-шоу "Сьогодні ввечері", яке було присвячене 70-річчю Валерія Леонтьєва.

Його привітало безліч людей, а Алла Пугачова вручила подарунок.

Відвідати шоу примадонна не зуміла. Вручити подарунок взявся Максим Галкін.

Максим Галкін
Максим Галкін

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пугачова про подарунок подумала ще напередодні: "Перейнялася заздалегідь, звернулася до свого дизайнера Алішера і попросила його для тебе зробити – ну, вже, слухай, творчість-то росте – вже не золоту, а практично діамантову краватку", – сказав чоловік Пугачової і вручив Леонтьєву розкішний подарунок під гучні оплески глядачів.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Галкін розповів, що примадонна приготувала не тільки подарунок, але і не поскупилася на висловлювання.

Вона просила передати, що Леонтьєв зобов'язаний тепер носити цю краватку на голі груди. "Замість мого сирітського", – пожартував артист, примірявши подарунок.

"Алла побажала, щоб ця краватка теж тобі допомгла у нових образах і дала поштовх до нових ідей", – резюмував Галкін.

На подарунок від Примадонни Валерій Леонтьєв відреагував дуже емоційно. "Дорога Аллуся, Алла Борисівна, Аллусенька, спасибі! Спасибі. Знову згадала", – не соромлячись, дякував Леонтьєв.

Варто нагадати, що Скандальна співачка, Примадонна Алла Пугачова, навіть у своєму похилому віці залишається об'єктом пильної уваги громадськості. Про неї говорять - і їй цього достатньо. Фанати, модні критики і журналісти обговорюють і особисте життя, і нові образи Алли Борисівни, якими та звикла дивувати публіку.

"В російських реаліях ми зовсім забуваємо про хороші європейської тенденції – давати літнім людям право на життя і самовираження", – помітила стиліст.

"Багато хто розсердився на ботфорти, кепку і короткий наряд. Але класичне поєднання червоного і чорного, червоний лак на нігтях, широкий ремінь і затемнені окуляри – все разом виглядає цілком пристойно. Одягни це жінка років 30-ти, питання навряд чи б виникли. Я, повторюся, вважаю, що літнім теж потрібно давати на це право", – наголосила вона.

Нагадаємо, Галкін зробив сенсаційну заяву про Пугачову: це був Муслім Магомаєв

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Ймовірна коханка Галкіна вагітна: новий наряд видав цікаве положення ведчуї

Також Знай.ua" писав про те, що Галкін збирає гроші на операцію для Пугачової: залишилися лічені дні