Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", приділяє мало часу своєї дочки. Про це стало відомо від самої артистки.

Зараз у Ані Лорак досить щільний гастрольний графік і вона мало часу приділяє вихованню своєї дочки. Так, нещодавно художник навіть не вдалося відвідати модний показ, на якому Софі була однією з моделей.

Дівчинка не розуміє, чому мама пропустила таку важливу подію і навіть образилася на маму за те, що та не була з нею в такий відповідальний момент. До речі, в цей день Лорак давала концерт в російській глибинці.

Дівчинка подзвонила мамі після показу і задала прямі запитання.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"От у всіх були мами, а де моя мама? Чому моєї мами немає?" - розповіла Ані Лорак.

Артиска спробувала виправдатися перед дитиною за те, що пропустила важливий показ і працювала в цей час.

"Я кажу, розумієш, у всіх просто мами, а у тебе мати-артистка. У тебе особлива мама", - пояснила Лорак доньці.

Раніше повідомлялося, що 40-річна Ані Лорак дуже любить епатувати публіку і часто знімається у відвертих фотосесіях. Нещодавно співачка виклала провокаційне фото, на якому позує в сукню-бюстьє з відвертим вирізом. Наряд створив з фігурою Кароліни справжнє диво: талія здається ще тонше, а бюст - пишніше.

Під фото шанувальники Лорак буквально засипали її компліментами. Однак, знайшлися і недоброзичливці, яким не подобається надмірна худорба співачки.

Нагадаємо, Лорак вкрала образ у MARUV, фанати не дізналися. Ані Лорак похвалилася розкішним чином, однак шанувальники її розкритикували.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак засікли в обіймах гарячого незнайомця. Лорак показала, як відпочиває за кордоном і засвітилася в компанії невідомого чоловіка.

Знай. ua писав, що Ані Лорак в сорочці на голе тіло пограла в шахи. Відома співачка показала нове фото за грою в шахи.