Батько відомої російської співачки та акторки Юлії Началової Віктор розповів, що її донька важко переживає смерть матері. Вона навіть написала лист померлій Юлії Началовій.

Про це Віктор Началов розповів у програмі "Привєт, Андрєй!" на телеканалі "Росія 1".

Ще на початку телешоу батько співачки зізнався, що 12-річна донька Юлії написала лист, звернений до матері. Він розповів, що дівчинка намагається триматися мужньо.

"Переживає, але тримається. Характер проявила, істерик ніяких. Лист їй написала", - розповів Віктор Началов.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У листі Віра написала про те, що відчуває зараз. Однак батько Началової не став розкривати деталі послання, оскільки це дуже особисте. Він зазначив, що зараз із 12-річною Вірою постійно перебуває її батько Євген Алдонін.

"У неї все буде нормально. Ми вже давно навколо неї... Нестачі уваги взагалі немає", - підкреслив батько Юлії Началова.

І тут же додав: "Вірочка, звичайно, вже стає дорослою. Вона така красуня. Дуже добре малює, дуже артистична. Все буде нормально. Було б здоров'я".

Юлия Началова
Юлия Началова

На питання ведучого програми Андрія Малахова, чи потрібна родина допомогу, батько сказав: "Ми тримаємося, потрібно поставити на ноги внучку".

Віктор початку також повернувся до теми хвороби Юлі й розповів, що вона запустила хворобу, тому що зайнялася самолікуванням і занесла інфекцію. Це призвело до зараження крові.

"Коли звернулася до лікарів, виявилося занадто пізно. Спершу всі думали, що нічого страшного не трапиться ... Думали організм молодий, впорається. Але не вийшло, не впоралася", - зазначив Віктор.

Юлія Началова
Юлія Началова

Чоловік також повідомив, що, коли донька була у свідомості, то запевняла, що відчуває себе чудово.

"Першу хвилю пережили, адже пішло поліпшення. А другу хвилю серце не витримало", - додав він.

Зазначимо, що популярна російська співачка Юлія Началова померла 16 березня від зараження крові. Фанати досі шоковані раптовою смертю 38-річної артистки та шукають причини такого фатального збігу обставин.

Нагадаємо, що подруга Началовой накликала на себе смертельне прокляття.

Як повідомляв "Знай.ua", фанати взялися за ранню творчість Началової та жахнулися: Навіщо було себе спотворювати.

Також "Знай.ua" писав, на могилі Началовой побачили гостя з того світу.