Артисти захотіли йти різними шляхами і заснували власні сольні проекти, пише Politeka. Учасниці популярної української групи раптом розмістили відеозвернення на офіційному YouTube каналі.

Дівчата з інді-поп групи "Панівалькова" зібралися після тривалої відпустки. Вони порадилися і спільно прийнли рішення. Як виявилося, вони планували розбігтися ще в 2018 році. Але тепер остаточно дозріли для сольної кар'єри.

Так клавішниця Ірина Кульшенко пише власну музику під псевдонімом Kulshenka. Вона вже випустила пісню "Ліра" про внутрішні переживання. Дарина Пугачова заснувала проект 15 Seconds of You, орієнтований на англомовну аудиторію. А Ірина Лузіна, ймовірно, продовжить кар'єру в "Панівалькової".

"Ми пропрацювали разом шість років. Для нас це неймовірний досвід. Тому що ми, спочатку не будучи професійними музикантами, приходячи на репетиції для веселощів і радості, створили проект, який надихнув багатьох людей і нас самих", - розповіли дівчата в ролику.

Учасниці відзначили внесок кожної з них. Дівчата подякували шанувальникам за підтримку і любов.

Засновники "Панівалькової" закликали не сумувати через їх розпад. Учасниці підкреслили, що просто виросли з цього проекту і готові займатися чимось кращим. Дівчата заявили, що кожен музикант повинен аналізувати свою роботу і постійно зростати. А ще колектив пообіцяв випустити останню пісню, над якою працювали з минулого року.

Творчий шлях гурту розпочався у березні 2013 року. А вже в 2014 році колектив випустив свій перший міні-альбом. А 8 березня 2015 року показали дебютний кліп на пісню "Крейзі Микита".

У 2017 році "Панівалькова" навіть брала участь у Національному відборі на "Євробачення". Їх любили мільйони, адже група посіла четверте місце. Самі музиканти назвали свій стиль "чуттєвим мінімалізмом".

Нагадаємо, фанати взялися за раннє творчість Началовой і жахнулися.

Як повідомляв Знай. ua, Pink у голому вбранні розважилася з привидом перед камерою: містична еротика.

Знай. ua писав, що на могилі Началовой побачили гостя з того світу.