Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська нещодавно відпочивала з сім'єю на островах в Об'єднаних Арабських Еміратах, звідки постила гарячі пляжні фото. Схоже зірка повернулася з теплих країн, але не перестала тішити фанатів гаряченьким.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове фото в сексуально-зухвалому образі. Деякі шанувальники відзначили, що в такому вигляді Слава Камінська схожа на головну героїню Міли Йовович Лілу з фільму "5 елемент". Спокуслива співачка зображена на київській вулиці. Для прогулянки Слава наділа блискучий яскраво-зелений плащ-піджак, який відмінно поєднується з її рудим волоссям. Воно, до речі, заправлене за комір, від чого здається, що у Слави каре. На її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою.

У підписі до фотографії Слава Камінська жартівливо написала: "Мета життя: поневолити галактику. О-оптимізм". Фанати зірки в захваті від цього спокусливого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Вогонь. Дуже личить, просто космос", "Красива", "Дуже личить так", "Завжди прекрасна!", "Вау, що за колір волосся?", "Яка ти красива", "П'ятим елементом прикинулася?", "З цим зеленим точно вийде", "Слава, ти як космос", "Молода, красива", "Дуже круто!", "Такий крутий тренч! Виглядає просто супер!", "Прикольний колір волосся на фото вийшов! Тобі личить", "Шикарна", "Схожа на Лілу", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.